Makujakauppa asiakaspalvelu

Ajankohtaiset toimitusajat

Tilaus lähetetään 1-4 päivän kuluessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla on kysyttävää! Palvelemme sinua mielellämme suomeksi, ruotsiksi, ja englanniksi.

Tavoitat meidät numerosta 09-42454600 arkisin klo 9-17 välisenä aikana, suljettu kl 13-14 lounaan ajan, tai sähköpostitse osoitteesta info@makujakauppa.fi.

Löydät meidät lisäksi sosiaalisesta mediasta: Facebook @mtvmakuja ja Instagram @makujakauppa.

 

Kontakta oss

Om du har frågor eller undrar något kan du ringa oss på 09-42454600 eller mejla oss på  info@makujakauppa.fi.

Vår telefontid på kundservice är mån-fre kl 9-17, stängt mellan kl 13-14.

Du hittar oss även på sociala medier: Facebook @mtvmakuja och Instagram @makujakauppa.

 

Lyhyesti meistä

Makujakauppa.fi on keittiö- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa josta löydät laajan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita, sekä designtuotteita että tuotteita kattaukseen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja inspiroivan tuotevalikoiman, tunnetut tuotemerkit edulliseen hintaan, nopealla toimituksella, keskittyen väreihin, muotoiluun, ja laatuun.

Makujakauppa kuuluu Adlibris-konserniin ja on toteutettu yhdessä MTV:n kanssa.

 

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, korttimaksuna tai verkkopankissasi.

 

Klarna-lasku ja erämaksu

Klarna lähettää laskumme sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen siinä vaiheessa, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus ja se tulee maksaa uudessa laskussa ilmoitetulle tilille. Maksamattomasta laskusta veloitetaan viiden euron suuruinen muistutusmaksu sekä voimassa olevan viitekoron mukainen viivästyskorko.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, saat samantien virheilmoituksen ja voit valita vaihtoehtoisen maksutavan.

Klarna mahdollistaa myös laskusi maksamisen erissä. Voit maksaa laskusi omassa tahdissasi ja päättää itse kuukausittain maksettavan summan (kuitenkin vähintään 9 euroa). Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi, lasku esivalittuna maksutavaksi kassalla. Mikäli et valitse toista maksutapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen, lähettää Klarna sinulle laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Voit kuitenkin valita halutessasi myös toisen maksutavan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Lisää tietoa löydät osoitteesta klarna.com/fi. Jos sinulla kysyttävää laskuusi liittyen, otathan yhteyttä klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

 

Korttimaksu

Voit maksaa tilauksesi myös pankki- tai luottokortilla (VISA tai Mastercard). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla, ja tilaamasi kirjan tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

 

Verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissasi, jos olet Nordean, Osuuspankin (OP), Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian tai S-pankin asiakas. Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

 

Hinnat ja arvonlisävero

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron (alv. 24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

 

 

Rahti, toimitus ja peruutus

Makujakauppa toimittaa fyysisiä tuotteita ainoastaan Suomeen ja Ruotsiin. Jos haluat tehdä tilauksen Ruotsiin, voit tehdä sen kyseisen maan verkkokaupan kautta osoitteessa www.koketsfavoriter.se.

 

Tilauksen toimitus

Tilaus toimitetaan Postin kuljetuksena lähimpään postitoimipaikkaan. Toimituskulut 4,90 €, ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin.

 

Viivästykset

Teemme parhaamme toimittaaksemme tuotteet asiakkaillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta valitettavasti toimituksissa tulee joskus viivästyksiä. Odottamattomissa tilanteissa (Force Majeure) kuten sota, luonnonmullistus, lakko, tulipalo ja puuttuvat toimitukset alihankkijoilta, Makujakauppa ei vastaa viivästyksistä.

 

Toimitus toiseen osoitteeseeen

Voit tilata tuotteen toiselle vastaanottajalle klikkaamalla ”Toimitus eri osoitteeseen” -ruutua kassalla ja täyttämällä haluamasi osoitetiedot annettuihin kenttiin. Huomioithan, että toiseen osoitteeseen tilatessa et voi valita maksutavaksi Klarna laskua tai erämaksua.

 

Noutamattomat lähetykset

Noutamattomat paketit palautetaan Makujakaupalle. Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme 8,90 €.

 

Toimitus alaikäisille

Emme toimita tuotteita alle 18-vuotialle ilman vanhempien lupaa.

 

Peruminen ja palautusoikeus

Asiakas voi perua koko tilauksen tai poistaa siitä yksittäisiä tuotteita. Käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevilla tuotteillamme on aina 30 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut lähetyksen. Jos palautus hyväksytään, tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Tästä huolimatta asiakas kustantaa aina palautuskustannukset itse.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@makujakauppa.fi tai 09-42454600. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17, suljettu kl 13-14 lounaan ajan.

  

Reklamaatio

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen , ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@makujakauppa.fi tai 09-42454600. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17, suljettu kl 13-14 lounaan ajan.

Jotta voimme käsitellä reklamaatiosi, tarvitsemme seuraavat tiedot:
1) Asiakasnumero tai henkilötunnus
2) Laskunnumero
3) Minkä / mitkä tuotteet haluat reklamoida
4) Kerro mikä tuotteessa on vikana (liitä mahdollisesti myös kuva mukaan).