de Buyer Affinity Paistinpannu Pinnoittamaton 32 cm Ruostumaton Teräs

de Buyer

de Buyer Affinity Paistinpannu Pinnoittamaton 32 cm Ruostumaton Teräs

de Buyer
191,30 €
Varastossa
Ilmainen toimitus
De Buyerin Affinity-sarjaan kuuluva pinnoittamaton paistinpannu viisikerroksisella rakenteella. Paistinpannu on halkaisijaltaan 32 cm ja sen ulkopuoli on ruostumatonta terästä ja sisäpuoli alumiinia. Tämän valmistustekniikan ansiosta paistinpannu lämpeää liedellä nopeasti ja jäähtyy oitis kun sen nostaa sivuun. Pyöreä paistinpannu on muotoiltu Lyonnaise-tyyliin jotta ruoka on helppo siirtää pannulta lautaselle. Pannu sopii niin paistamiseen, ruskistamiseen kuin liekittämiseen, kun haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin. Lämpö jakautuu pannulla tasaisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja sen ergonominen niitattu kädensija tekee pannusta liedellä helposti käsiteltävän. Kahva sallii kädensijan suojan käytön, jos kahva kuumenee.
Tuotetiedot
Tuotenumero
7506
Tuotemerkki
de Buyer
Väri
Hopea
Materiaali
Ruostumaton teräs
Halkaisija
32 cm
Tuotesarja
Affinity
Konepesun kestävä
Kyllä
Hoito-ohjeet
Konepesun kestävä, mutta käsinpesu sienellä ja tiskiaineella suositeltavaa. Kiiltävän sisäpinnan säilyttämiseksi kattilassa voi keittää lasin vettä teelusikallisella etikkaa.
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä de Buyer

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.