de Buyer Mineral B Element Paistinpannu 20 cm Hiiliteräs

de Buyer

de Buyer Mineral B Element Paistinpannu 20 cm Hiiliteräs

de Buyer
38,40 €
Varastossa
De Buyer on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Ranskassa jo 180 vuoden ajan. Paistinpannu de Buyerilta on halkaisijaltaan 20 cm ja kuuluu Mineral B Element-sarjaan, joka koostuu hiiliteräksestä valmistetuista tuotteista ilman keraamista tai teflonpinnoitusta. Hiiliteräs on luonnollinen materiaali suojaavalla kerroksella mehiläisvahaa, täysin ilman kemikaaleja. Ympäristöystävällisillä ja kierrätettävillä laadukkailla tuotteila on pitkä käyttöikä. Paistinpannu kuumenee korkeisiin lämpötiloihin nopeasti ja säilyttää ruoan vitamiinit ja ravintoaineet. Käytä pannua maukkaiden ruokalajien paistamiseen, ruskistamiseen tai grillaamiseen ja kutsu perhe ja ystävät illalliselle. Mitä enemmän käytät pannua, sitä tummemmaksi se muuttuu ja sitä vähemmän ruoka tarttuu pannun pinnalle. Pannu on uuninkestävä aina 230 asteeseen saakka ja sopii kaikille keittotasoille, mukaan lukien induktioliesi.
Tuotetiedot
Tuotenumero
7523
Tuotemerkki
de Buyer
Väri
Musta
Materiaali
Hiiliteräs
Halkaisija
20 cm
Tuotesarja
Mineral B Element
Uuninkestävä
Kyllä
Hoito-ohjeet
Ennen ensimmäistä käyttökertaa tiskaa pannu kuumalla vedellä. Pannun ominaisuuksien säilyttämiseksi tiskaa pannu sienellä ja kuumalla vedellä ja kuivaa talouspaperilla käytön jälkeen.
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä de Buyer

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.