Eva Solo Nordic Kitchen Paistokasari 24 cm Ruostumaton Teräs

Eva Solo

Eva Solo Nordic Kitchen Paistokasari 24 cm Ruostumaton Teräs

Eva Solo
119,90 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Pohjoismaiseen tyyliin suunniteltu paistokasari, jonka halkaisija on 24 cm. Kasari sopii erinomaisesti arkikäyttöön muiden Eva Trio patojen kanssa, ja sitä voidaan käyttää kaikilla liesillä, myös induktioliedellä. 

Nordic kitchen -sarjan keitto- ja paistoastiat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden valmistuksessa on huomioitu erityisesti muotoilu ja käytännöllisyys.Tämä sarja sopii niin arkipäivän ruoanlaittoon kuin illallispöydän tarjoiluunkin. Perusajatus uuden, ruostumattomasta teräksestä valmistetun  Nordic kitchen -sarjan takana onkin käytännöllisyyden yhdistäminen estetiikkaan. Materiaali on parasta, kestävintä laatua pitkällä käyttöiällä, kun taas tamminen kahva edustaa pohjoismaista, kaunista suunnittelua. Tämän vuoksi keittoasian voikin tuoda pöytään ja käyttää sitä tarjoilussa, tai voit jopa päästää luovuutesi valloilleen ja luoda oman tyylisi Nordic kitchen -sarjan mustilla padoilla.

 

 

Tuotetiedot
Tuotenumero
23535
Tuotemerkki
Eva Solo
Väri
Hopea
Materiaali
Ruostumaton teräs
Korkeus
11 cm
Pituus
45 cm
Leveys
26 cm
Halkaisija
24 cm
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eva Solo

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.