Eva Trio Paistokasari Keraaminen 24 cm Ruostumaton Teräs

Eva Trio

Eva Trio Paistokasari Keraaminen 24 cm Ruostumaton Teräs

Eva Trio
121,70 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Tämä paistokasari antaa sinulle monia vaihtoehtoja - voit paistaa, hauduttaa ja kuullottaa sekä laittaa sen jopa uuniin. Korkeat reunat estävät ruoan lentämisen pannulta, vaikka käyttäisit paljon nestettä. Lisäksi sinun on vaikeaa polttaa ruokaa pohjaan reseptistä riippumatta, sillä keraaminen pinnoite estää palamisen.

  • Kestää jopa 400 asteen lämpötilan
  • Nopea ja tehokas lämmönvälitys
  • Alkuperäissuunnittelu vuodelta 1977
  • Materiaali: Ruostumaton teräs, alumiini, keraaminen pinnoite
  • Halkaisija 24 cm

 

Keraamisella pinnoitteella varustetut kattilat yhdistävät ruostumattoman teräksen kestävyyden pinnoitteen käytännöllisyyteen, jolloin voit säilyttää keittiössäsi tietyn tyylin ilman että sinun täytyy pelätä ruoan pohjaan palamista. Suunnittelu juontaa juurensa Ole Palsby/Eva Trio - muotoiluun vuodelta 1977, jolloin kattiloihin laitettiin keraaminen pinnoite korkean lämpötilan (jopa 400 astetta) kestämiseksi. Kattilasarjassa on Slip-Let® -tapainen ominaisuus ja sandwichpohja alumiiniytimellä, joka takaa nopean ja optimaalisen lämmönvälityksen.

Tuotetiedot
Tuotenumero
23583
Tuotemerkki
Eva Trio
Väri
Hopea
Materiaali
Ruostumaton teräs
Korkeus
8.5 cm
Pituus
48.5 cm
Leveys
25.5 cm
Halkaisija
24 cm
Vetoisuus
3.6 L
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eva Trio

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.