Fiskars Rotisser OH Paistokasari 26 cm

Fiskars
-24%

Fiskars Rotisser OH Paistokasari 26 cm

Fiskars

Special Price 92,48 €

norm.hinta 123,30 €

Loppu varastosta
Halkaisijaltaan 26 cm Rotisser Optiheat -paistokasarissa on kansi ja induktioliesille optimoitu teknologia, joka estää pannua kuumenemasta yli 230 °C induktioliedellä käytettäessä. Paistokasarin uuninkestävyys on 240 °C. Fiskars Rotisser on sarja Suomessa valmistettuja paistoastioita kaikille intohimoisille kotikokeille - ja kaikille liesityypeille. Rotisser-paistinpannuissa on alumiinirunko, joka jakaa lämmön tasaisesti ja nopeasti. Pannujen kestävä Hardtec Superior -tarttumaton pinnoite sopii metallisille työvälineille ja kestää jopa konepesun. Rotisser-pannuissa on ainutlaatuinen Energy Base -teknologia, jonka ansiosta ne lämpenevät teräspohjaisia pannuja nopeammin ja energiatehokkaammin keraamisilla liesillä.
Tuotetiedot
Tuotenumero
14050
Tuotemerkki
Fiskars
Väri
Musta
Materiaali
Alumiini
Halkaisija
26 cm
Tuotesarja
Rotisser Aluminium NOH
Konepesun kestävä
Kyllä
Uuninkestävä
Kyllä
Hoito-ohjeet
Pese kasari lämpimällä vedellä ennen käyttöön ottoa. Kestää konepesun mutta käsinpesu suositeltavaa. Suositeltavaa pannulapun käyttöä koska kahva saattaa kuumentua.
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Fiskars

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.