Heirol Cerasafe+ Pro Paistinpannu 26 cm Ruostumaton Teräs

Heirol

Heirol Cerasafe+ Pro Paistinpannu 26 cm Ruostumaton Teräs

Heirol
64,80 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

 

Korkealaatuinen paistinpannu, joka sopii kaikille liesille ja uuneille. Cerasafe+ Pro -pannussa on kolminkertainen non stick -pinnoite, jota on vielä vahvistettu keraamisella pinnoitteella. Pannu sopii kaikille liesille, myös induktiolle ja sitä voi käyttää uunissa aina 200 asteeseen saakka. Keraaminen pinnoite tekee pannusta erityisen kestävän korkeissa läpötiloissa ja kovassa käytössä. Kaikki Cerasafe+ Pro -tuotteet ovat kestäviä, minkä vuoksi ne ovatkin ympäristöystävällistä ja ammattilaisten suosimia. Erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi pannu ei käytä paljoa energiaa ja näin myös pinnoite kestää hyvänä pidempään. Pinnoite ei sisällä PFOA- tai PTFE-yhdisteitä. Tiskataan käsin.

Ruostumaton teräsranka johtaa lämpöä hyvin tehokkaasti, joten ole varovainen pannua käytettäessa, erityisesti induktioliedellä! Älä lämmitä pannua tyhjänä ja käytä vain vähän keskivertoa korkeampia lämpötiloja.

Tuotetiedot
Tuotenumero
24612
Tuotemerkki
Heirol
Väri
Hopea
Materiaali
Ruostumaton teräs
Korkeus
5.5 cm
Pituus
48 cm
Halkaisija
28 cm
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Heirol

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.