Sage PolyScience Sous Vide Professional CHEF Series Musta

Sage
-30%

Sage PolyScience Sous Vide Professional CHEF Series Musta

Sage

Special Price 722 €

norm.hinta 1 031,60 €

Varastossa
Ilmainen toimitus

Tämä sirkulaattori on yksi markkinoiden tarkimmista. Se on luotu vastaamaan tähtikokkien vaatimuksia ympäri maailmaa ja viemään ruoanlaiton uudelle ulottuvuudelle. Sirkulaattori on valmistettu huippuravintoloiden ja ammattikeittiöiden käyttöön, missä tarkkuus on aina ykkössijalla. Tämä sirkulaattori on sinulle, joka haluat vain parasta ja hieman enemmän.

Laitteen voi asettaa 20 ja 95 °C väliin 0,1 °C tarkkuudella ja pitää tasaisen lämpötilan +/- 0,06 °C. Ainutlaatuista on, että voit itse säätää pumppua ja kuinka paljon vettä laitteessa kiertää, optimaalisesti jopa 30 litraa, mutta laitteen kapasitetti kattaa 45 litraa. Tämä antaa sinulle äärimmäisen tarkan hallinnan ruoanlaitosta, mitä et voi saada muilla tuotteilla.

 Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" ranskaksi. Aluksi tyhjiöpakkaat lihan, kalan, ankan tai halutun raaka-aineen. Sitten sous vide asetetaan vedellä täytetyn kasarin reunaan halutulla lämpötilalla. Kun vesi on halutussa lämpötilassa, laita vakuumipakattu raaka-aine veteen. Nyt sous vide hoitaa lopun ja kun ruoka on valmista, voit tarjoilla sen juuri niin kuin mestarikokitkin tekevät.

Sous Vide Professional Chef on Red Dot Award -kilpailun voittaja.

 

Tuotetiedot
Tuotenumero
23967
Tuotemerkki
Sage
Väri
Musta
Korkeus
19.18 cm
Pituus
25.91 cm
Leveys
41.15 cm
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sage

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.