Sansaire Sous Vide Sirkulaattori Musta

Muut tuotemerkit
-33%

Sansaire Sous Vide Sirkulaattori Musta

Muut tuotemerkit

Special Price 144 €

norm.hinta 215,30 €

Varastossa
Ilmainen toimitus

Svart Sous Vide -sirkulaattori Sansairelta. Sirkulaattori mullistaa ruoanlaiton, sillä voit kontrolloida lämpötilan sekä valmistusajan tarkasti eikä sinun tarvitse vahtia ruokaa, sillä Sous Vide tekee sen puolestasi. Saat täydelliset häränfileet, keitetyt kananmunat sekä kalan illallispöytään kerta toisensa jälkeen. 

Tee näin:

  1. Valitse lämpöäkestävä suurempi kattila, jotta raaka-aineet peittyvät kunnolla keittoveteen ja vedelle jää tilaa kiertää kattilassa. Aseta sirkulaattori kattilan reunaan klipsin avulla ja täytä kattila vedellä aina sirkulaattorin merkkiin asti ja laita sirkulaattori päälle.
  2. Valitse kuinka kypsäksi raaka-aineet haluat (esimerkiksi kypsä, medium, tai raaka lihalle), mukana tulevan PDF -ohjeen avulla ja aseta haluamasi lämpötila sirkulaattoriin.
  3. Laita raaka-aineet suljettavaan muovipussiin, upota se veteen niin, että pussin aukko jää juuri vedenpinnan yläpuolelle.ja sulje pussi.
  4. Tarkista PDF -ohjeesta oikea valmistusaika ja odota että ruoka on valmis. 
  5. Illallinen voi alkaa!
Tuotetiedot
Tuotenumero
15805
Tuotemerkki
Muut tuotemerkit
Väri
Musta
Materiaali
Muovi
Hoito-ohjeet
Ei konepesun kestävä.
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Muut tuotemerkit

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.