SICO Kitchenware Nevada Professional Vakuumipakkain

SICO Kitchenware
-24%

SICO Kitchenware Nevada Professional Vakuumipakkain

SICO Kitchenware

Special Price 371,40 €

norm.hinta 493,50 €

Varastossa
Ilmainen toimitus

Kätevä vakuumipakkain kotikäyttöön, jolla saat pakattua monta suurta satsia ruokaa ilman pelkoa koneen ylikuumenemisesta. Pussien maksimileveys on 32 cm ja vakuumipakkain on varustettu kolminkertaisella sulkutoiminnolla. Näin vakuumi pysyy varmasti pussissa, vaikka ensimmäisen tai toisen sulun kohdalle osuisi pieni roska. Kone pumppaa 22 litraa ilmaa minuutissa ja on teholtaan 600 wattia. Maksimaalinen alipaine on -0,92 baaria. Sulkuaika on säädettävissä riippuen kuinka paksuja pusseja haluat käyttää ja koneessa on liitin lisäosille. Italialainen Sico on tunnettu korkealaatuisista vakuumikoneista. Näissä koneissa on sisäänrakennettu tuuletin, jotta konetta voi käyttää pidemmän aikaa ilman, että se ylikuumenee. Turvaventtiili suojaa pumpun, jos kone vahingossa imaisee nestettä ja magneettilukitus imee automaattisesti ilman pois ja sulkee pussin kun koneen kannen sulkee.

Valuumipakattu ruoka säilyy tuoreena pidempään säilyttäen raaka-aineiden kaikki aromit ja maut. Voit vakuumipakata lihan ja kalan lisäksi myös tuoreet yrtit ja mausteet sekä marinadit. Vakuumipakkain sopii hyvin Sous Vide -sirkulaattorin kanssa käytettäväksi, jotta ruoanlaitossa käytettävät keittopussit saa suljettua tiiviisti. 

Tekniset ominaisuudet:

  • Pussien maksimileveys: 32 cm
  • Teho: 600 W
  • Pumppukapasiteetti: 22 L/h
  • Maksimaalinen alipaine -0,92 Baaria
  • Kolminkertainen sulkutoiminto 
  • Koko: 43 x 27 x 11 cm
  • Paino: 5,9 kg
Tuotetiedot
Tuotenumero
14002
Tuotemerkki
SICO Kitchenware
Väri
Hopea
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä SICO Kitchenware

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.