Smeg - Dolce & Gabbana Tehosekoitin BLF01DGEU

Smeg

Smeg - Dolce & Gabbana Tehosekoitin BLF01DGEU

Smeg
699 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Dolce&Gabbana ja Smeg ovat yhdistäneet luovat voimansa. Sicily is my Love, on uusi ainutlaatuinen projekti Made in Italy. Uusi kokoelma on Smegin tuottama Dolce&Gabbana -tyylillä.

Leivänpaahtimet, sitruunapuristimetespressokoneetvedenkeittimet, tehosekoittimet, keittiövälineet ja slow- juicerit ovat kaikki nyt koristeltu keltaisilla sitruunoilla, sitrushedelmillä, kaktuksilla ja kirsikoilla, ja ne ovat vain osa tyypillistä sisilialaista koristelua kolmionmuotoisessa kuviossa, jota kutsutaan crocchi -nimellä. Lisäksi valikoimasta löytyy myös jännittävä kukkakuvio, inspiraationaan Italian rannikot ja maisemat, yhdessä kiehtovan Etnan, Castorin raunioiden ja Polluxin kreikkalaisen temppelin kuvien innoittamana. Mukana tunnelmassa ovat myös trinacrie ja cartocci, jotka ovat koristeellisia lehtikuvioita.

Sekoitin on paineistettua alumiiniseosta, jossa on 4 nopeutta pehmeällä aloituksella (max 18000 kierrosta/minuutti). Siinä on ohjelma erikseen jään murskaamiseen, smoothien tekoon ja lisävarusteluna löytyy pulssitoiminto.Sekoittimessa on tyylikäs kromikahva, joka on valaistu. Kun kannu irroitetaan, sekoittimen turvapysäytysnappi aktivoituu, samoin kuin mikäli sekoitin ylikuumenee. Kannun vetoisuus on 1,5 litraa ja mukana tulee myös Tritan™ (BPA-vapaa) mitta, jonka vetoisuus on 45 ml ja se kestää nesteen lämpötilan aina 70ºC asti. Kumitassut pitävät laitteen paikoillaan ja sisäänrakennettu johdon paikka mahdollistaa johdon helpon säilytyksen.

Teho: 800 W

Peuslisävarusteet

Irroitettavat tuplaterät ruostumattomasta teräksestä

Tuotetiedot
Tuotenumero
23754
Tuotemerkki
Smeg
Väri
Monivärinen
Materiaali
Alumiini
Korkeus
39.7 cm
Pituus
27.5 cm
Leveys
19.7 cm
Vetoisuus
1.5 L
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Smeg

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.