Steba Sous Vide Paketti Sirkulaattorilla, Vakuumipakkaimella ja Lisävarusteilla

-25%

Steba Sous Vide Paketti Sirkulaattorilla, Vakuumipakkaimella ja Lisävarusteilla

Special Price 252,90 €

norm.hinta 337,30 €

Varastossa
Ilmainen toimitus

Sous vide -paketista löydät kaiken tarvittavan parhaaseen mahdolliseen sous vide -ruoanlaittokokemukseen! Tuotteet on valittu huolella, jotta voit nauttia laatutuotteista markkinoiden parhaaseen hintaan. Ainoa mitä tarvitset tämän paketin lisäksi on astia, joka on vähintään 15 cm syvä sekä ruokaan tarvittavat raaka-aineet.

Pakettiin kuuluu:

  • STSV50 – Steban tarkka ja korkealaatuinen sous vide -sirkulaattori
  • VC100 – Cason automaattinen vakuumipakkain, joka toimii täydellisesti mukana tulevilla pusseilla ja rullilla
  • Kaksi pakettia Steban eristyskuulia. Yleensä yksi paketti riittää hyvin - nyt saat kaksi pakettia tulosten takaamiseksi!
  • 50 kpl vakuumipusseja Casolta. Pussien koko on 20 x 30 cm ja ne on tehty sous vide -ruoanlaittoon sopiviksi.
  • 2 kpl vakuumirullia Casolta. Rullien leveys on 30 cm ja se on tehty sous vide -ruoanlaittoon sopivaksi.

Lisätietoja tuotteista löydät alta:

Sous vide sirkulaattori STSV50

Kotelollinen Sous Vide -sirkulaattori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on LCD-näyttö, joka näyttää lämpötilan. Siinä on integroitu ajastin, jonka voi asettaa jopa 99 tuntiin. Sirkulaattori on muotoiltu niin, että sitä on helppo siirtää, käyttää ja säilyttää. Se lämmittää 20 litraa vettä noin 45 minuutissa 56 asteeseen (poikkeama max. 0,5 astetta) ja kierrätyskapasiteetti on noin 8 litraa minuuttia kohden. Voidaan käyttää astiassa, jonka syvyys on vähintään 15 cm.

VC100 Automaattinen vakuumipakkain

Saksalaisen valmistajan Cason suursuosikki. Pakkaimessa on kaikki toiminnot, joten se sopii myös sinulle, jolla on korkeat odotukset! Vakuumipakkaimella pidennät ruokien käyttöikää ja laite sopii hyvin myös raaka-aineiden marinointiin. Erittäin kätevä laite sinulle, joka suosit sous vide -ruoanlaittoa. 
Se on tehokas -0,8 barin vakuumiteholla ja nopeudella 12 litraa/minuutti. Kaksinkertainen tiiviste kaksinkertaisella langalla. Laite takaa, että pakkaukset pysyvät tiukasti kiinni, mikä on sous vide -ruoanlaiton ehdoton edellytys. 

Pysäytysnappi pakkaamisen keskeyttämiseksi - täydellinen herkille raaka-aineille
Letkuliitin tyhjiöpakkauksiin astioissa
Irroitettava tyhjiökammio
VC 100 -mallissa on hyvin suunniteltu leveys, joka sopii pusseille ja rullille, joiden leveys om 30 cm.
Teho: 120W
Paino: 1,8 kg
Mitat: 38,5 x 9 x 17 cm (BxHxD)

Sous vide eristyskuulat

Eristyskuulat laitetaan astiaan, jota käytät valmistuksessa. Ne auttavat pitämään lämmön ja vähentämään höyrytyksen tehoa. Pakettiin (2 kpl) kuuluu 200 kuulaa ja ne toimitetaan verkkopussissa, jossa ne voidaan myös pestä tiskikoneessa. Tavallisesti yksi paketti riittää, mutta jos käytät suurempaa tai leveämpää astiaa, on kuulia hyvä olla enemmän, siksi lähetämme sinulle kaksi pakettia!

Sous vide -ruoanlaittoon tarkoitetut vakuumipussit

Korkealaatuiset ja kestävät vakuumipussit, joissa on hieman uurrettu pinta vakuumipakkauksen optimoimiseksi. Näillä pusseilla ja saman valmistajan mukana tulevalla vakuumipakkaimella tulee pakkauksesta täysin tiivis. Pussit kestävät keittämisen ja tämän vuoksi niitä voi käyttää myös sous vide -sirkulaattorin kanssa. Pusseja voi käyttää mikroaaltouunissa ja niitä voi käyttää uudelleen puhdistuksen jälkeen. Pakkauksessa pusseja on 50 kpl ja niiden koko on suosittu 20 x 30 cm.

Vakuumirullat

Cason korkealaatuiset vakuumirullat. Rullat kestävät keittämisen ja ovat täydellisiä sous vide -ruoanlaittoon. Vakuumipakkaamisen edistämiseksi pusseissa on uurrettu rakenne. Voit itse valita pakkauksen pituuden, ja sitä voidaan käyttää mikroaaltouunissa. Ehkäiseen pakkasen puremia. Pakkaukseen kuuluu kaksi vakuumirullaa, joiden pituus on 600 cm.

Tuotetiedot
Tuotenumero
23658
Tuotemerkki
Steba
Väri
Hopea
Materiaali
Ruostumaton teräs
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Steba

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.