Vitamix Ascent 2300i Tehosekoitin Harmaa

Vitamix

Vitamix Ascent 2300i Tehosekoitin Harmaa

Vitamix
609,40 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Vitamixin uusi sarja Ascent päivitetyllä tehosekoittimella ja viimeisimmällä tekniikalla, joka sekoittaa lähestulkoon kaikki ainekset silkinpehmeiksi. Sekoita muun muassa lämpimät sosekeitot, jääkylmät jäätelöt, pyreet, mantelimaito, smoothiet ja pesto Vitamixin avulla. Laserleikatut veitsenterät karaistusta ruostumattomasta teräksestä sekä metallista valmistettu vetojärjestelmä takaavat tasaisen lopputuloksen jokaisella kerralla kun tehosekoitinta käyttää - kovimpiakin raaka-aineita sekoittaessa.

Vitamix Ascent A2300i on varustettu ajastimella jolla voit valita juuri sopivan sekoitusajan. Aika ja nopeus on myös säädettävissä manuaalisesti. Tehosekoittimen ''Self-Detect'' -teknologian ansiosta laite tunnistaa käytettävän kannun koon ja sopeuttaa nopeuden sekä ajan kannun mukaan optimaalisiksi. Tehosekoittimessa on turvatoiminto, jonka ansiosta laite ei käynnisty ennen kuin kannun kansi on tiukasti paikallaan. Pakkauksen mukana tulee itsepuhdistuva kahden litran kannu läpinäkyvällä kannella.  Kannu on valmistettu BPA-vapaista ja kestävistä materiaaleista. Vitamix -tehosekoittimella on 10 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Tuotenumero
22575
Tuotemerkki
Vitamix
Väri
Harmaa
Materiaali
Metalli
Korkeus
43 cm
Pituus
20 cm
Leveys
28 cm
Vetoisuus
2 L
Asiakkaiden arvostelut

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vitamix

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai rekisteröidy asiakkaaksi.